Gyermek és Angol Társalgási Klub a Romano Kherben
Nyelvi klub
Helyszín: 1077 Budapest, Király utca 67.
Screenshot 2024-03-25 at 11.06.20
Program leírása:

Szeretettel hívunk mindenkit a Romano Kher közösségi terébe, ahol minden pénteken 17:00 és 19:00 között gyermek klub és angol társalgási klub várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A programunk célja, hogy egy vidám és támogató környezetben fejleszthessük a gyerekek kreativitását, kommunikációs készségét és nyelvi kompetenciáit.

A Gyermek Klub része a programnak kifejezetten azokra a gyerekekre koncentrál, akik szeretnének új barátokat szerezni, érdekes és izgalmas foglalkozásokon részt venni. Az ösztöndíjprogramban résztvevő diákoknak lehetőségük van tehetségük kibontakoztatására, fejlesztésére. A roma népismerettel történő ismerkedés változatos programokon keresztül történik. Játékos tevékenységeink között szerepel kézműves foglalkozás, zenélés és egyéb kreatív játékok, melyekkel fejlesztjük a gyerekek képzelőerejét és önkifejezési képességét.

Az Angol Társalgási Klub célja, hogy javítsuk a résztvevők angol nyelvtudását egy barátságos és kevésbé formális környezetben. A klub alkalmas minden szintű résztvevőnek, legyen szó kezdőkről vagy haladókról. Itt a hangsúly a gyakorlati kommunikáción van, lehetőséget biztosítva minden résztvevőnek, hogy bátran gyakorolhassa és fejleszthesse nyelvi készségeit. Beszélgetési témák, játékos nyelvi gyakorlatok és csoportos tevékenységek segítségével teszünk minden pénteket tanulságos és szórakoztatóvá.

Legyen szó a gyerekek kreatív kibontakozásáról vagy az angol nyelvtudás fejlesztéséről, a Romano Kher mindenkit szeretettel vár!

Csatlakozz hozzánk minden pénteken, és tölts el velünk két órát játékkal, tanulással és barátkozással. További információkért és jelentkezésért kérjük, látogass el a honlapunkra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot közvetlenül.

A Gyerek klub foglalkozást vezeti: Erős Gusztáv Tehetséggondozó koordinátor

Az Angol társalgási klubot vezeti: Balogh János Nemzetközi referens

hu_HU
Megszakítás