Életet Álmodtam – Portrékiállítás és Koncert
Kiállítás
Helyszín: 1077 Budapest Király utca 67
2024. 05. 31.
06:30
Álom
Program leírása:

Életet Álmodtam – Portrékiállítás és Koncert

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Sziráczki György fotókiállításának megnyitójára, valamint Orsós Sándor és zenekara koncertjére a Romano Kherbe!

A kiállítás célja:

Bemutatni az ormánsági Magyarmecskén és a környék hátrányos helyzetű kisfalvaiban felnővő fiatalok álmait. 2023 tavaszán 14 nyolcadik osztályos tanuló (tanári és szülői jóváhagyással) és 16 korábban végzett, nagykorú fiatal állt kamera és mikrofon elé. A fiatalok portréi és interjúban megfogalmazott gondolatai ablakot nyitnak az érintett fiatalok vágyaira, motivációira és sikereire, valamint az iskola, család és a helyi közösség fontos szerepére a fiatalok életében.

A megnyitó alkalmával:

Egy különleges koncerttel is készülünk: fellép Orsós Sándor és zenekara. Sándor egyike a kiállítás képein szereplő harminc fiatalnak. Tizenhárom éves korában felvették a Snétberger Tehetségközpontba. Zenei tanulmányait utána is folytatta, ma már az országot járja, koncertezik. Idén februárban fellépett a MÜPA-ban is, a hat tehetséges fiatal zenekart bemutató program keretében. A koncert felejthetetlen élményt ígér a résztvevőknek!

Időpont: 2024. május 31., 18:30 óra

Helyszín: 1077 Budapest, Király utca 67 (Bejárat a Hársfa utca felől)

A belépés ingyenes!

Gyertek el, és ünnepeljük együtt a fiatalok álmait és tehetségét!
hu_HU
Megszakítás