CiszFiszA Kórus és Ének Program a Romano Kherben
Zenei klub
Helyszín: 1077 Budapest, Király utca 67.
csisz
Program leírása:

Kedves Éneklés Szerelmesei!

Szeretettel meghívunk benneteket a CiszFiszA Kórus és Ének programunkba, mely minden kedden 17:00 és 19:00 óra között kerül megrendezésre a Romano Kher közösségi térben. A programra várjuk azokat, akik szeretnék megismerni a kóruséneklés örömeit, vagy akik már rendelkeznek énektapasztalattal és szeretnék továbbfejleszteni tudásukat.

A CiszFiszA Kórus egy olyan közösség, ahol a zene szeretete összehoz különböző háttérrel rendelkező embereket egy kreatív és barátságos környezetben. A program során klasszikus kórusművektől kezdve a modern popdalokig mindenféle zenei műfajjal foglalkozunk. Professzionális énektanárunk vezetésével nem csak énekelhetsz, de fejlesztheted zenei hallásodat, olvasásodat és előadásmódodat is.

Nincs szükség előzetes zenei képzettségre, csupán a dalolás iránti szenvedélyre! Gyere el, és csatlakozz hozzánk a dalok és harmoniák világában, ahol a hangok egyesülése egy csodálatos közösségi élményt teremt. A CiszFiszA Kórusban mindenki megtalálja a helyét, legyen az mély basszustól a csilingelő szopránig.

Találkozzunk minden kedden, és engedd, hogy a zene magával ragadjon!

hu_HU
Megszakítás